6 de octubre de 2024

Extraterrestres

Informaciones Exclusivas sobre extraterrestres y ovnis en todo el mundo.

Irány az 51-es körzet: egy egész földönkívüli autópálya várja az UFO-rajongókat

Irány az 51-es körzet: egy egész földönkívüli autópálya várja az UFO-rajongókat

Földönkívüli autópálya, Földönkívüli Kutatási Központ, UFO-észlelés, csillaghullás és minden más, amit imádhat egy olyan ember, aki rajong az űrlényekért. Utánajártunk a legújabb nevadai őrületnek. Nem kell ahhoz megszállottnak lenni, hogy tudjuk, hogy az Egyesült Államokban található Nevada az UFO-hívők és az idegenekkel kapcsolatba lépni óhajtók első számú térsége. Aki ezután az autójával az 51-es körzet

Földönkívüli autópálya, Földönkívüli Kutatási Központ, UFO-észlelés, csillaghullás és minden más, amit imádhat egy olyan ember, aki rajong az űrlényekért. Utánajártunk a legújabb nevadai őrületnek.

Nem kell ahhoz megszállottnak lenni, hogy tudjuk, hogy az Egyesült Államokban található Nevada az UFO-hívők és az idegenekkel kapcsolatba lépni óhajtók első számú térsége. Aki ezután az autójával az 51-es körzet közelében autózik, a kocsi kényelméből megcsodálhatja a „földönkívüli autópályát», s ha kiszáll, akkor beléphet a Földönkívüli Kutatási Központba is, amely tulajdonképpen egy tematikus és bizarr ajándékbolt, mely előtt egy hatalmas, fém idegen vesztegel, bent pedig szó szerint minden kapható, amire ráférnek a giccses marslakók. 

Földönkívüli Kutatási Központ, NevadaForrás: AFP/Bridget Bennett

Minden bizonnyal a kutatóközpontba látogató és ott dolgozó helyiek rendelkeznek a legrelevánsabb információkkal arról, miként észlelhetünk nem evilági jelenéseket, ráadásul az üzlet természetesen „tökéletes helyen» található a csillagok megfigyeléséhez – és az esetleges UFO-észlelésekhez is.

Túl azon, hogy egyesek szerint túlértékeltek az a földönkívüliek, valóban pazar látványban lehet része az ide látogatóknak.

Földönkívüli Kutatási Központ tulajdonképpen egy tematikus és bizarr ajándékbolt.Forrás: AFP/Bridget Bennett

Természetesen senki sem tudja, mi történik az 51-es körzeten belül – számtalan legenda övezi a térséget a múlt század óta, már csak misztikuma miatt is kitűnő a lokalizáció.

Forrás:DailyStar