20 de septiembre de 2024

Extraterrestres

Informaciones Exclusivas sobre extraterrestres y ovnis en todo el mundo.

UFO whistleblower David Grusch se brání proti nařčení, že o svých poznatcích odmítá mluvit s lidmi z Pentagonu

UFO whistleblower David Grusch se brání proti nařčení, že o svých poznatcích odmítá mluvit s lidmi z Pentagonu

UFO whistblower David Grusch se nechce dostavit do Pentagonu a hovořit o svých poznatcích s jeho zaměstnanci. Alespoň tak to tvrdí končící šéf All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) Sean Kirkpatrick. „Grusch je jedinečný příklad. A to v tom ohledu, že odmítl přijít a sdílet jakoukoli z těchto informací,“ konstatoval Kirkpatrick v nedávném rozhovoru pro server Politico. „Stále

UFO whistblower David Grusch se nechce dostavit do Pentagonu a hovořit o svých poznatcích s jeho zaměstnanci. Alespoň tak to tvrdí končící šéf All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) Sean Kirkpatrick.

„Grusch je jedinečný příklad. A to v tom ohledu, že odmítl přijít a sdílet jakoukoli z těchto informací,“ konstatoval Kirkpatrick v nedávném rozhovoru pro server Politico.

„Stále ho k tomu nemůžeme přimět… Pokud má skutečně nějaké důkazy, potřebuji vědět jaké,“ dodal.

Kdo lže?

Sám Grusch si nicméně ještě před Kirkpatrickovou rezignací stěžoval, že nikdo z AARO ho nikdy nekontaktoval. „Nemám od nich žádné e-maily ani zmeškané hovory. Je to lež,“ prohlásil.

Připomeňme, že Grusch obvinil vládu Spojených států z toho, že desítky let tají před veřejností existenci vyspělých mimozemských civilizacích disponujících pokročilými technologiemi.

Během svého slyšení v Kongresu dokonce vypověděl, že američtí politici některé takové technologie již mají k dispozici a díky metodám reverzního inženýrství je mohou využívat ke svým účelům.