20 de septiembre de 2024

Extraterrestres

Informaciones Exclusivas sobre extraterrestres y ovnis en todo el mundo.

Rozdiel medzi vierou v UFO a náboženstvami – Juraj Paškuliak – Blog – Pravda

Rozdiel medzi vierou v UFO a náboženstvami – Juraj Paškuliak – Blog – Pravda

29. novembra 2023 13:00, Prečítané 156x, Juraj Paškuliak, Filozofia Podľa UFO kontaktérov vo vesmíre žijú mimozemšťania. Títo mimozemšťania podľa nich existujú vo fyzickom svete. Vraj vytvorili staré civilizácie. V súčasnosti udržujú kontakt s vládami niektorých krajín, ale tie nám to taja. Samozrejme, zlí Američania nám to taja z egoistických dôvodov, lebo kontakt s mimozemšťanmi sa

,
Prečítané 156x,
,
Filozofia

Podľa UFO kontaktérov vo vesmíre žijú mimozemšťania. Títo mimozemšťania podľa nich existujú vo fyzickom svete. Vraj vytvorili staré civilizácie. V súčasnosti udržujú kontakt s vládami niektorých krajín, ale tie nám to taja.

Samozrejme, zlí Američania nám to taja z egoistických dôvodov, lebo kontakt s mimozemšťanmi sa snažia využiť na mocenské ciele, dobrí Rusi nám to taja z altruistických dôvodov, aby sme z vyspelých mimozemšťanov nemali šok.

Viera v mimozemšťanov je náboženstvom pre materialistov. Ja na nich neverím, lebo som prišiel na to že všetci kontaktéri sú podvodníci.

Podľa vier ako sú napríklad kresťanstvo alebo hinduizmus, vo vesmíre sú duchovné bytosti (bohovia, anjeli, démoni a ďalšie), ale tieto bytosti nie sú vo fyzickom, ale v duchovnom svete, ktorý je vo vesmíre a všade okolo nás.

To je rozdiel medzi vierou v UFO a vierami ako kresťanstvo, že viera v mimozemšťanov je pre materialistov, zatiaľ čo viera ako kresťanstvo je pre ľudí, ktorí veria že okrem fyzického sveta existuje aj svet duchovný a že človek pochádza z tohto duchovného sveta a po smrti sa doň vracia.

To že mnohí kresťania sú materialisti, ktorí si Boha a duchovný svet predstavujú materialisticky a jednoducho, je druhá vec.

Viktor Timura je rusofilný, antisemitský, a antikresťanský spisovateľ

28.11.2023

Jeho kniha Neznáme dejiny, je zmesou rusofilných, antisemitských a ufologických hlúpostí. Obraz o tejto knihe som si utvoril tak, že som si prečítal niektoré jej časti, a počúval som čo mi rozprával človek, ktorý ju má rozčítanú a berie ju veľmi vážne. Píše sa tam napríklad to, že kolískou svetovej civilizácie je Rusko, lebo etniká ktoré vytvorili najstaršie […]

Chským?

20.11.2023

Portrét politika (uhádnite ktorého)

19.11.2023

Trochu sa mi chveli ruky, keď som kreslil tohto politického a duchovného velikána. No ale všetko dobre dopadlo a obrázok je tu. Uhádnete ktorý politik je na ňom zobrazený?