Sokkot kaptak a falusiak: hűtőméretű fényes UFO jelent meg felettük – Metropol

Még a NASA sem talál magyarázatot a látottakra.

Létrehozva: 2023.11.19. 05:30

Olyasmi történt hétfőn Minnesotában, ami alaposan meglepte a lakosokat, de még a NASA-t is aggasztja a megmagyarázhatatlan eset.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A helyi lakosok szemtanúi voltak egy fényes tárgynak, ami átrepült az égen, majd egy hangos csattanás következett, ami megrázta a házaikat. Az ismeretlen repülőtárgyat úgy írták le, hogy akkora volt, mint egy hűtőszekrény, ami nagy sebességgel csapódott a Földbe. A Beltrami megyei katasztrófavédelem szerint a hangrobbanás túl nagy volt ahhoz, hogy meteornak lehessen tekinteni. 

„Még mindig nem tudom, mi volt az, de eléggé biztos vagyok benne, hogy nem lehetett meteor” – írta Juan Cabanela professzor, egy helyi fizikus.

Három videón is rögzítették a különös eseményt, amiket Chris Muller, a Beltrami megyei katasztrófavédelem igazgatója is megszerezett és kielemeztetett.

„Nem hiszem, hogy ez egy ufó volt, és nem is akarom ezt hangoztatni” – mondta Muller.

Több ember is azt állította, hogy villanást is látott az égen, Muller azonban nem tudta megerősíteni, hogy az esetet a repülő tárgy okozta volna.

„Ha bármi olyan lett volna, ami a levegőben volt, akkor azt a radaroknak fel kellett volna venniük. Ellenőriztük a Meteorológiai Szolgálatnál, és nem volt semmi a radaron. Ők sem észleltek villámlást. Szóval, mi inkább arra hajlunk, hogy ez valami olyasmi volt, ami a földön vagy a föld közelében volt” – magyarázta Muller.

A Beltrami megyei katasztrófavédelem viszont még vizsgálja, hogy az észlelést okozhatta-e egy felrobbanó transzformátor az elektromos hálózatban, de ezt még nem erősítették meg – írja a The Sun, ahol képeket is közöltek a rejtélyes jelenségről. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *