Evenementenclub IW3 bestaat halve eeuw. ’We lieten ooit een ufo landen op een weiland in Waarland’

Premium

Enkele leden van IW3 tonen de ’asshole’, die wordt gebruikt bij het Bonte Zakkies Gooien. Daar moeten de deelnemers een bonte zakkie doorheen gooien.© Foto Marc Moussault

Hanneke van den Berg

Waarland

Er moet iets in het water zitten in Waarland. De dorpsgemeenschap is zo hecht, dat evenementenvereniging IW3 het nu al vijftig jaar volhoudt. Afgelopen weekend werd groot feest gevierd in het Dorpshuis. „We moeten ook echt weer eens een goede 1-aprilgrap bedenken. Daar is IW3 altijd heel goed in geweest”, zegt Rick Bruin, een van de negen leden. „We hebben ooit zelfs eens een ufo laten landen op een weiland op 1 april. Dat was echt een geweldige grap.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *