62 gyerek állítja: UFO szállt le az iskola udvarán – Metropol

Hihetetlen módon összesen 62 gyerek állítja, hogy látott egy UFO-t leszállni az iskolája előtt. Ezzel minden idők egyik legmeggyőzőbb tömeges észleléséről számoltak be, amit még a Netflix is feldolgozott dokumentumfilmjébe. 

ufo
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A hat és tizenkét év közötti zimbabawei iskola tanulói egyöntetűen azt állítják, hogy láttak egy repülőcsészealjat landolni, majd az ezüst korongból egy lényt kiszállni. Sokan ezt az 1994-es találkozást tartják a 20. század legjelentősebb eseményének, különösen a szemtanúk nagy száma miatt. Majdnem 30 évvel később a ma már felnőtt diákok közül sokan még mindig kitartanak rendkívüli állításaik mellett.

A zimbabwei gyerekek, akik mára felnőttek, hátborzongató interjúkat adtak, amelyekben arról beszélnek, hogy mit láttak aznap. Sőt akkoriban még rajzókat is készítettek az esetről, és mindannyian nagy fekete szemű, földönkívülieknek látszó és korong alakú, lebegő tárgyakat vetettek papírra. 

Emma, az Ariel iskola egykori diákja így emlékezett vissza a látottakra: „A reggeli szünetben voltunk. Hatodikos voltam. A tanárok elmentek egy gyors tantestületi értekezletre, így Salma és én valahogyan azon a tiltott területen bolyongtunk. És emlékszem, hogy egy erős fényt láttunk, nagyon közel, közvetlenül a fű felett. Salma és én is azt kérdeztük: “Ó, mi az? Salma szerint a fény eltűnt és újra megjelent, mintha a szemük megtréfálta volna őket.”

Ezután Emma és Salma is felidézi, hogy egy „lényt” látott, amely előttük állt az iskola udvarán, alig néhány méterre tőlük.

„Egyértelműen nem lehetett félreérteni, hogy mit láttunk. Nagyon nagy feje volt, ovális… hegyes állal” – tette hozzá Salma barátnője történetéhez, majd elmondták: mindketten emlékeznek arra, hogy a lény fekete ruhát viselt. 

Utóbbiról több diák is beszámolt, valamint arról is, hogy a lény telepatikus után kommunikált velük – írja a The Sun. 

Por Ovnis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *