Pentagon paljastaa ufo-pesäkkeet – Yksi Euroopan maa nousee esille

Pentagon on julkistanut lisää tietoja ufoista.

Tekijän kuva

Ufoja, eli tunnistamattomia lentäviä kohteita, esiintyy huomattavan paljon Japanin länsi- ja eteläosissa. Tai ainakin näillä seuduilla on Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagonin mukaan tehty poikkeuksellisen paljon ufo-havaintoja.

Pentagon perustaa väitteen 27 vuoden aikajaksolta kerättyyn dataan, joka on nyt ensimmäistä kertaa julkista. Tiedot ovat peräisin vuosilta 1996–2023.

Kaksi aluetta Japanissa nousee Pentagonin datan perusteella ufohavainnoissa ylitse muiden. Sattumoisin alueet ovat lähellä Hiroshiman ja Nagasakin kaupunkeja, joihin Yhdysvallat pudotti atomipommit elokuussa 1945.

Brittilehti Telegraphin mukaan erityisesti Iinomachin paikkakunnalla Fukushiman prefektuurissa on tehty harvinaisen paljon ufohavaintoja. Iinomachiin viitataan yleisesti ufokylänä, ja reilun 5 000 asukkaan pikkukaupunki on ottanut maineestaan kaiken irti.

Yksi paikka Euroopassa

Japanin keskittymän lisäksi vastaavat alueet vilkkaine ufohavaintoineen sijaitsevat Lähi-idässä ja Yhdysvaltain kaakkoisosassa Etelä-Carolinan osavaltiossa. Myös Kalifornian suunnalla on tehty jonkin verran ufo-havaintoja.

Eurooppalaisittain mielenkiintoista on se, että sivustolla julkaistun kartan perusteella Puola on ainoa Euroopan maa, jolla on tehty riittävästi ufohavaintoja merkintää varten.

Joskin Puolan kohdalle laitettu vain vaivainen tummanharmaa täplä, joka näyttää varsin vaatimattomalta Japanin punaisena ja keltaisena helottavien kohtien rinnalla.

Pentagon on avannut ufotiedoille oman verkkosivuston, jonne se aikoo keskittää kaiken informaation aiheesta. Virallisesti ufoista käytetään termiä unidentified anomalus phenomena (UAP), joka on suomeksi tunnistamaton epänormaali ilmiö.

Puheenaihe

Yhdysvalloissa ufot ovat nousseet tänä vuonna uudelleen puheenaiheeksi. Maan kongressissa on käsitelty ufoasioita jo muutamaan otteeseen.

Huhtikuussa senaatin julkisessa istunnossa julkaistiin video sota-alueen havaitusta ufosta, eli tunnistamattomasta lentävästä kohteesta.

Asiaa oli kommentoimassa Yhdysvaltain ufohavaintoja tutkivan, Pentagonin alaisen viraston (All-Domain Anomaly Resolution Officen, AARO:n) johtaja Sean Kirkpatrick. Hänen mukaansa ”arvoituksellisia kohteita” on löydetty satoja eri puolilta maailmaa.

Entinen tiedustelu-upseeri David Grusch kohahdutti alkukesästä, kun hän paljasti kongressille Yhdysvalloilla olevan hallussaan kokonaisia ja osittaisia ufoaluksia. Gruschin mukaan niitä koskevia tietoja on pimitetty laittomasti.

Gruschin väitteet vahvistetaan tiedusteluyhteisön sisältä. Yhdysvaltain ilmavoimien tiedustelu-upseerin Jonathan Greyn mukaan Yhdysvalloilla on hallussaan ”eksoottista materiaalia”.

– Me emme ole yksin, Grey sanoo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *