Nyt Netflixissä: Tuore UFO-dokumentti lupaa aiemmin näkemätöntä arkistomateriaalia – Episodi.fi

Netflixiin lisätään tänään tunnistamattomista ilmiöistä kertova dokumenttisarja Encounters.

UFO:t (Unidentified Flying Object) tai nykyiseltä virallisemmalta nimeltään UAP:t (Unidentified Aerial Phenomena) ovat olleet viime vuosina kenties hiukan tavallista enemmän esillä. Tämä johtuu Yhdysvaltain laivaston julkaisemista videoista, joilla väitetysti lentää jotain, jota ei ole pystytty tunnistamaan.

Viime aikoina ufo-asioista on väännetty Yhdysvaltain kongressissakin. Lähinnä huolenaiheena on ollut se, mitä tunnistamatonta ilmatilassa lentää, onko se vieraan vallan teknologiaa ja onko se vaarallinen ilmiö.

Encounters on neliosainen sarja, jossa tutkitaan neljää poikkeuksellista tarinaa oudoista ilmiöistä. Luvassa on kummallisia valoja Texasin pikkukaupungin yllä, vedenalaisia  outouksia Walesin rannikkokylässä, olennon kohtaaminen koulun pihalla Zimbabwessa ja ilmiöitä japanilaisen ydinvoimalan lähellä.

Sarjassa pitäisi olla tarjolla aiemmin näkemätöntä materiaalia. Trailerin perusteella dokumenttisarja ei tarjoa kuitenkaan mitään erityisen hätkähdyttävää, paitsi tietysti UFO-viihdettä siitä kiinnostuneille. Uunituoreen sarjan traileri alla.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Uunituore, mystinen UFO-elokuva – taitavasti tehty viihdyttävä seikkailu – Episodi.fi

Por Ovnis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *