NEW SCIENTIST ⟩ NASA avaldas oma värske UFO-aruande: tundmatute lendavate objektidega peab veel ootama

Leah Crane

22. september 2023, 17:17

Tundmatute anomaalsete nähtuste ehk UAP-de uurimisraportis oli ka pilt sellisest nähtusest. Kui pealtnäha võiks seda pidada tulnukate tehnoloogiaks, siis tegelikult oli säärane kera hoopis ilmavaatluste õhupall, mis startis Canaverali neemelt Floridast.

Tundmatute anomaalsete nähtuste ehk UAP-de uurimisraportis oli ka pilt sellisest nähtusest. Kui pealtnäha võiks seda pidada tulnukate tehnoloogiaks, siis tegelikult oli säärane kera hoopis ilmavaatluste õhupall, mis startis Canaverali neemelt Floridast. Foto: NASA

NASA töörühm, mis uurib UFO-sid ja muid seletamatuid objekte taevas,  avaldas 14. septembril oma lõpparuande. See küll ei leidnud mingeid märke tulnukate veesõidukitest, kuid avastas mitmeid maapealset päritolu nähtusi, nagu õhupallid ja ilmastikunähtused.

NASA UFO-uuringute meeskond moodustati 2022. aastal, selle ülesandeks oli koguda ja analüüsida kõiki olemasolevaid andmeid tundmatute anomaalsete nähtuste (mitte UFOde ehk tundmatute lendavate objektide, vaid UAP-de) kohta ning töötada välja viis, kuidas NASA saaks nende uurimist jätkata.

Märksõnad

Soovitame lugeda

Por Ovnis

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *